'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 6 nëntor 2023

6 Nëntor, 08:26

Titujt e gazetave për sot, nga Dumani në DASH takime në nivelet më të larta zyrtare te Berisha sot para SPAK e deri tek hije skandali në festival, Elsa Lila fituese e paracaktuar?