'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 15 nëntor 2023

15 Nëntor, 08:18

Titujt e gazetave për sot, nga korrupsioni me fondet e bujqësisë BE mban pezull programin "IPARD 3" te Gjykata Kushtetuese kundër qeverisë e deri tek Greqia veto për negociatat?!