'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 2 shtator 2022

2 Shtator, 08:33

Titujt e gazetave për sot, nga Meta thotë se Ramën nuk e llogarit fare te dosja për shtetasin I.M është origjinale e deri tek do ketë dhunë në shtator?

Kategori të tjera