'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 11 nëntor 2023

11 Nëntor, 08:32

Titujt e gazetave për sot, nga opozita përgatitet për grevë urie te sherr mes deputetëve të PD-së Sula e Çollaku e deri tek pjata e supës.