Si të krijojmë punime të veçanta me gurë, drurë dhe qeramikë

14 Janar, 12:00

Si të krijojmë punime të veçanta me gurë, drurë dhe qeramikë. Stela Toska është një artizane e cila prej vitesh krijon punime të veçanta dhe mjaft të bukura.

Programe të tjera

Shiko të gjitha