Si të kujdesemi për miqtë me 4 putra?

14 Shtator 2018, 09:34

Në studion e Rreze Dielli në Report Tv ishin të ftuar veterinerja Kornelia Kokona dhe edukatori i sjelljes së qenve Arbër Tërvoli dhanë disa këshilla tepër të vlefshme për të gjithë personat që mbajnë një kafshë shtëpiake. Ata sollën në studio edhe qentë e tyre Ulka dhe Ziko.

Programe të tjera

Shiko të gjitha