Si të shërojmë traumat që kemi përjetuar gjatë jetës, e ftuar psikologia Besarta Taçi

1 Tetor 2018, 07:41

Për të folur rreth traumave psikologjike dhe trajtimit të tyre,në studion e "Rreze Dielli" në Report Tv ishte e ftuar psikologia Besarta Taçi, e cila na tregoi shenjat dalluese të dikujt që ka pësuar trauma në jetë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha