Si vidhen biçikletat për 2 minuta në mes të ditës në Elbasan

14 Shtator, 17:13

Ja si vidhen biçikletat  për 2 minuta në Elbasan në mes të ditës, siç duket dhe nga pamjet personi me bluzë të kuqe afrohet pranë vendit ku ndodhet biçikleta dhe fillon të çmontojë zinxhirin që është vendosur nga pronari i biçikletës, më pas ai bën të mundur çmontimin, merr biçikletën dhe largohet.

Kategori të tjera