'S’ka drejtësi dhe TALLIN …', telefonuesi i revoltuar zbulon DYSHEN që shkatërroi çdo PASURI

24 Gusht, 11:01

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues tha se në thelb të çdo gjëje dhe zhvillimi qëndron drejtësia. Zotëria duke folur në studio me gazetarin Andi Kapxhiu sqaroi se deri kur nuk do të ketë drejtësi politikanët do të tallen. Ai zbuloi edhe dyshen e politikanëve që shkatërruan vendin.

Programe të tjera

Shiko të gjitha