Skandali/ Qendra e votimit në Kamëz nuk lejon median të raportoj: Kemi urdhër nga KQZ

14 Maj, 18:10

Komisionerët e anëtaret e QV 1568/00 në Kamëz nuk lejojnë median në ambientet e qendrave dhe shtuar këtu me një komunikim me tone të  ashpra dhe fyese për vetë punën që bën media. Gazetarja Enxhi Musaj raporton se nuk lejojnë as të intervistohen komisioneret. Ato thonë “kemi urdhër nga KQZ”, ndonëse Celibashi ka sqaruar se media mund të jetë pjesë.

  •  

Kategori të tjera