SKENARI që vlonjati nuk do DONTE: Meta President e Monika Kryeministre

23 Korrik, 10:24

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues nga Vlora zbuloi një skenar që ai nuk do donte të ndodhte:” Meta President e Monika Kryeministre” telefonuesi nuk do e kapërdinte dot. Më pas ai i tha gazetarit Andi Kapxhiu se çfarë kërkon konkretisht nga deputeti që do zgjedhi si përfaqësues.

Programe të tjera

Shiko të gjitha