Sondazhi: Italianët skeptik për vaksinimin, 40% e pjesëmarrësve shprehen se nuk do të rrezikojnë

26 Nëntor 2020, 16:16

Në një sondazh të publikuar nga instituti italian SWG, tregon së në vend është rritur ndjeshëm shkallë e personave të cilët besojnë se virusi është krijuar për të manipuluar qytetarët dhe për të fituar pushtet.

Kategori të tjera