Sopranoja Nina Muho, një zë premtues në Teatrin e Operës dhe Baletit

23 Janar, 17:17

E lindur dhe e rritur në qytetin bregdetar të Vlorës, sopranoja e re Nina Muho është sot një nga zërat më premtues të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit. Pasioni dhe dëshira e madhe që ajo ka për muzikën klasike ka bërë që artistja të jetë jo vetëm fituese e konkurseve ndërkombëtarë, por në këtë periudhë të vështirë pandemie të përfaqësojë denjësisht skenën tonë operistike jashtë vendit, në Teatrin “Giuseppe Verdi” në Itali.

Kategori të tjera