Spahiu: Nëse Le Pen do merrte pushtetin në Francë, do dështonte për largimin e emigrantëve dhe mbylljen e kufijve

8 Korrik, 22:19

Kreshnik Spahiu mendon se nëse Le Pen do vinte në pushtet këto zgjedhje nuk do mundte të përmbushte premtimet apo politikat e saj në Francë në raport me emigracionin. Sakaq, ai shtoi tek '5 Pyetjet me Babaramon' se partitë nacionaliste dhe ekstreme të djathta e kanë të vështirë të nxjerrin Gjermaninë apo Francën nga kriza e emigrantëve.