I vetmi drugdhendës në Kukës, mjeshtri 75-vjeçar që punon vetëm për pasion: Nuk e shes ‘artin’! Këshilla për të rinjtë

8 Janar, 09:10 | Përditesimi i fundit: 2023-01-09 07:20:08

Çdo ditë, 75 vjeçarin Zaim Rexha e gjen në tregun industrial të qytetit të Kukësit, duke gdhendur në dru pjesë dekorative për veshje dhe zbukurime të ndryshme.

Kategori të tjera