Stresi poston video me armë në Instagram, mirmëngjes GTA Coming Soon bb4life, shoqërohet nga policia

Stresi poston video me armë në Instagram, mirmëngjes GTA Coming Soon bb4life. Pas kësaj video të postuar ai është shoqërua nga policia për të dhënë sqarime mbi postimin dhe armën.

Kategori të tjera