Studenti përplaset me efektivin e policisë të Ekonomiku

Vijojnë tensionet te brenda Fakultetit Ekonomik. Policia ka penguar futjen e studentëve në auditore pasi ata mbërritën aty me synimin e ngujimit në sallat e leksioneve. Mirëpo, pas disa minutash tensioni, rojet private dhe policia e rendit është tërhequr duke lejuar futjen e studentëve brenda Fakultetit. Pikërisht brenda Fakultetit Ekonomik një prej studentëve është përplasur fizikisht me një efektiv policie, por gjithçka ka kaluar brenda pak sekondave dhe situata është normalizuar.

Kategori të tjera