Sulejman Dervishi, bërja e rakisë artizanale

16 Shtator, 09:03

Ka ditë që vreshtari Sulejman Dervishi ka vënë kazanin e rakisë në një kënd të oborrit të shtëpisë dhe nxjer në mënyrë artizanale rakinë që del nga rrushi shesh i bardhë, shesh i zi dhe moskat.

Programe të tjera

Shiko të gjitha