Summer Wine - Lekë apo dije? ( E ardhmja ime, e tashmja ime )

11 Shtator, 12:55

‘Summer Wine’ lajmeron ardhjen e vjeshtes, me te cilen vijne edhe pergjegjesi e mundesi te reja! Per kete sot do te takojme disa ish nxenes apo studente te ardhshem te cilet jane ne mezi-pritje te sezonit te ri te jeteve te tyre. Alesja Klosi dhe Enklajd Hodo do te ndajne me ne gjithe prapaskenat e te zgjedhurit per te ardhmen; cfare kalon neper mend kur merren vendime te tilla? Per pergjigjen e kesaj pyetjeje e shume me shume, si dhe pikepamjet e tyre unike te ketyre te rinjve, ju ftojme te ndiqni kete episod te ‘Summer Wine’! Me autoresi dhe moderim te Kastro Zizos,skenar te Vivian Mançellarit dhe imazhet e videografistit Dean Anadolli, cdo seri e ‘Summer Wine’ ka nje shtrirje kohore nga 35-45 minuta. Summer wine, sepse ju meritoni nje summer plot wine!

Kategori të tjera