Takime elektorale pa maska në Itali, infektohet Rafaelle Fitto

26 Shtator, 19:10

Shtrëngime duarsh dhe mungesa maskash në takimet elektorale kanë bërë që në skuadrën elektorale të Rafaello Fitto-s të ketë një numër të madh të infektuarish dhe frikë në personat të cilët e takuan atë ditët e fundit.

Në një kohë kur qeveria italiane prej muajsh bën thirrje për ruajtjen e masave dhe distancimit social, për të shmangur rikthimin e masave izoluese, një masë e tillë nuk është respektuar nga eksponentët e Qendrës së Djathtë në Rajonin e Puglias.

Shtrëngime duarsh dhe mungesa maskash në takimet elektorale kanë bërë që në skuadrën elektorale të Rafaello Fitto-s të ketë një numër të madh të infektuarish dhe frikë në personat të cilët e takuan atë ditët e fundit.

Në një kohë kur qeveria italiane prej muajsh bën thirrje për ruajtjen e masave dhe distancimit social, për të shmangur rikthimin e masave izoluese, një masë e tillë nuk është respektuar nga eksponentët e Qendrës së Djathtë në Rajonin e Puglias.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera