Talenti 11 vjeçar që sfidon autizmin përmes të shkruarit! Jamarbër: Gati 2 librat ‘Djaloshi autik’ dhe ‘Viola e re’

20 Nëntor, 18:39

Ka filluar të lexojë që 16 muajsh, por talenti i madh i djalit 11 vjeçar, me aftësi ndryshe nga bashkëmoshatarët Jamarbër Hoxhaj është pasioni për librat dhe të shkruarit.

Kategori të tjera