Të dehur dhe duke kërcyer, ushtarët izraelitë festojnë në mes të luftës me Hamasin

19 Nëntor, 16:01

Një video e ushtarëve izraelitë që kërcejnë të dehur ndërkohë që lufta e Hamasin vazhdon është bërë virale në rrjetet sociale.