Të pastrojmë vendim me sfidën #trashtag, të ftuar aktivistët Robert Deliaja dhe Frenkli Prengaj

26 Mars 2019, 15:50

Të ftuar në Rreze Dielli në Report TV aktivistët Robert Deliaja dhe Frenkli Prengaj

Programe të tjera

Shiko të gjitha