Telefonuesi e thotë hapur: Me marrinat e politikës shqiptare bëhet roman me 1 mijë faqe

19 Dhjetor 2020, 10:32

Një qytetar nga Shkodra telefonoi mëngjesin e sotëm në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv dhe me drejtuesin Andi Kapxhiu komentoi temën e ditës për vaksinën anti-Covid. Më pas ai tha se vaksinën e vërtetë duhet ta marrë politika shqiptare dhe sqaroi: Me marrinat që ka bërë politika shqiptare mund të bëhet një roman me 1 mijë faqe.

Programe të tjera

Shiko të gjitha