Telefonuesi për kaosin në Amerikë: Trump si Berisha, kryeneç që s’pranon humbjen

7 Janar, 10:20

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar i bëri komplimente kryeministrit Rama për vizitën në Turqi ndërsa kishte edhe dy fjalë për kaosin në Amerikë kur tha: Trump është kthyer si Berisha këtu tek ne. Është një kryeneç që nuk pranon humbjen.

Programe të tjera

Shiko të gjitha