Telefonuesi propozon: Vaksinën i pari ta bëjë Berisha, ta kemi relike si komunisti i fundit

11 Janar, 10:03

Në emisionin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv u fol për nisjen e vaksinimit edhe në Shqipëri. Një telefonues kishte një propozim kur tha: Vaksinën ta bëjë i pari Sali Berisha. Na duhet si relike meqë është komunisti i fundit. Ndiqeni të plotë mendimin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha