Temperatura të ulëta deri në -11 gradë, si paraqitet situata në qarkun e Korçës! Rrugët të gjitha të hapura

17 Janar, 22:16

Temperaturat e ulëta kanë sjellë reshje dëbore në shumë qytete të vendit tonë. Një shtresë e bardhë ka mbuluar dhe qytetin e Shkodrës.

Kategori të tjera