Tensione në Kamëz, militantët e PD-së tentojnë të hyjnë në KZAZ, policia hedh gaz lotsjellës

19 Qershor, 10:35

Tensionohet situata në Kamëz. Punonjësit e bashkisë dhe militantët e PD-së po tentojnë që të hapin me forcë derën e shkollës 'Ibrahim Rrugova' ku ndodhet KZAZ-ja 27, për të shkatërruar materialet zgjedhore.

Kategori të tjera