Tensionet me policinë, shoqërohet kreu i FRPD në Shkodër, Arvit Bushati

19 Gusht 2019, 14:58

Pas protestës së degës së PD në Shkodër, ku nuk munguan as tensionet e provokuara nga militantët e kësaj partie, ka ardhur edhe shoqërimi i parë. Bëhet fjalë për kreun e FRPD në Shkodër  Arvit Bushati. Në lidhje me këtë shoqërim një reagim të ashpër ka patur edhe ish-deputeti Bardh Spahia i cili ka debatuar me policinë.

"Ndalimi i Arvit Bushatit është i paligjshëm. Ishte i paligjshëm nga policë pa mandat dhe shenja dalluese" ka thënë ndër të tjera Bardh Spahia.

Militantët e PD kanë tentuar 5 herë që të çajnë kordonin e policisë për të hyrë në ambientet ku po konstituohej Këshilli Bashkiak i PD. Më pas ata kanë qëlluar me sende të forta ndaj këshilltarëve të rinj dhe ndaj deputetit Tom Doshi në mmentin që kanë dalë jashtë. 

Kategori të tjera