Thirret ezani i xhamisë, ndërpritet për pak çaste ceremonia në Vlorë

2 Shtator, 19:38

Ezani i xhamisë pranë Sheshit të Flamurit në Vlorë është thirrur në orarin e saj të zakonshëm.

Gjatë ceremonisë ka qenë duke folur prefekti i Vlorës, Flamur Mamaj. Ai ka dëgjuar ezanin dhe për pak kohë e ka ndaluar fjalimin e tij.

Mamaj e nisi fjalimin pas përfundimit të ezanit.

Kategori të tjera