Thirrja me ZEMËR e të moshuarit për RININË: Lërini thikat e vrasjet, kthejuni LIBRAVE dhe dijes

30 Gusht, 11:06

Një 74-vjeçar që u bë pjesë e emisionit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv kishte një thirrje të ndierë një thirrje nga zemra për të rinjtë. Zotëria iu drejtua gjithë rinisë duke thënë: Kthejuni dijes dhe librave, lërini thikat dhe sherret. Ndiqeni opinionin e zotërisë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha