Tiranë, problemi me bankën, një grua tenton të hidhet nga pallati

11 Shkurt, 13:15 | Përditesimi i fundit: 2019-02-11 18:05:34

TIRANE-Një grua kërcënon me vetëflijim, pasi kundërshton ekzekutimin e vendimit nga Përmbarimi që kërkon ti marrë shtëpinë. Ajo ka hipur në ballkonin e katit të tetë të pallatit në zonën e '9-katësheve' në kryeqytet. Gruaja qëndron aty prej orës 10:15, ndërsa policia dhe zjarrfikësja janë larguar.

Kategori të tjera