Tiranë/ Sekuestrohen 50 mln euro pasuri të Kristian Boçit si dhe 6 të tjerëve të lidhur me ta! Zbulohet skema e pastrimit të parave

28 Qershor, 15:56

Prokuroria e Tiranës ka sekuestruar 50 milionë euro pasuri të Kristian Boçit, emri të njohur në mediat sociale, Elman Abules si dhe 5 personave të tjerë të lidhur me ta.