TripAdvisor i jep çmimin ‘Travelers' choice 2022’ edhe këtë vit Bunk’Art1 dhe Bunk’Art2: Më të preferuarit nga turistët

5 Korrik, 20:45

Bunk’Art 1 dhe Bunk’Art 2 edhe këtë vit janë pozicionuar në vendin e parë dhe të dytë mes vendeve më të vlerësuara në Shqipëri nga turistë nga e gjithë bota. Janë të vetmit muzeume shqiptare që kanë marrë këtë çmim.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha