Trishtimi i qytetares: Luftojnë për karrige jo për popullin. Nuk janë për zyra, por për çobenj dhishë

28 Gusht, 11:39

Ka qenë shumë e ashpër një qytetare shkodrane në telefonatën e saj kur tha se qysh me ardhjen e demokracisë ne vitin ’90 në vendin tonë askush nuk ka bërë asgjë në favor të popullit. Asnjë politikan nuk është munduar të shikojë situatën e qytetarëve të vet, por kanë luftuar për karrigen e tyre dhe sulen si ujqër kur iu preket interesi ka thënë ajo në emsionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” në Report TV. Ata janë për çobenjë dhishë dhe jo për zyra, ka thënë ndër të tjera qytetarja!

Programe të tjera

Shiko të gjitha