TRONDITËSE, ja çfarë dëgjova në ceremoninë MORTORE për VAKSINËN kundër COVID: Duan të ….

20 Korrik, 10:47

Ka ende qytetarë që mendojnë se koronavirusi nuk egziston. Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues dha detaje tronditëse se çfarë kishte dëgjuar në një ceremoni mortore. Ai tha se dëgjoi njerëz që thoshin se COVID nuk egziston dhe se po e bëjnë që të shpikin një vaksinë për të sterilizuar popullatën.

Programe të tjera

Shiko të gjitha