Trump agresiv, sulmon edhe bashkëpunëtorët e tij/ Ndryshojnë rregullat për debatin presidencial

20 Tetor, 14:03

Kanë ngelur dy javë para mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale  në SHBA dhe një Donald Trump tejet agresiv po shfaqet ditë pas dite, duke sulmuar tanimë jo vetëm kundërshtarët e tij por edhe bashkëpunëtorët, ku nuk kursye edhe për Drejtorin e Institutit të Sëmundjeve infektive Anthony Fauci.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera