Ulur këmbëkryq në mes të rrugës, protestuesit në Rinas e shtrojnë me raki

3 Maj, 10:54

Të ulur në mes të rrugës këmbëkryq, protestuesit në Rinas ja kanë shtruar me raki. Sikurse mund të shihet edhe në VIDEO, pija është futur në një bidon uji me të cilën mbushën gota dhe i shpërndanë.  

 •  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha