UNICEF fushatë sensibilizuese "Të besoj" për viktimat e dhunës seksuale

28 Shtator, 20:28

Pasditen e të hënës në Tiranë u zhvillua një aktivitet nga Unicef që kishte për qëllim parandalimin dhe sensibilizimin për ujen e dhunës ndaj fëmijëve. Pjesmarrës në këtë aktivitet ishte dhe ambasadori i be Luigi Soreca i cili tha se abuzimi seksual ndaj fëmijëve është dështim i të gjithë shoqërisë.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera