Vajzat që themeluan rrjetin e studentëve shqiptar në Pensilvani

23 Nëntor 2020, 15:07

Në një intervistë në ‘’ Rreze Dielli’’ nëpërmjet skype u njohëm me tre studente shqiptare të cilat kanë krijuar rrjetin e parë të studentëve shqiptarë në Pensilvani. Aleksia dhe Vasia Barka janë binjake dhe nëpërmjet një njohje rastësore me një tjetër student, Tea Qarrin krijuan klubin e tyre për studentët shqiptarë për të ndihmuar në krijimin e një rrjeti më të fortë për bashkëatdhetarët e tyre.

Programe të tjera

Shiko të gjitha