Veliaj dhe Xhafaj në Parkun e Lodrave, 'fluturojnë' fëmijët në Tiranë

22 Qershor, 14:54

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj ishte sot në njësinë 10, së bashku me deputetin Fatmir Xhafaj për të çelur këndin e ri të lodrave, dhuratë për fëmijët dhe banorët e zonës së Shallvareve. Xhafaj vlerësoi punën e bashkisë për ndërtimin e këndit të ri të kodrave, ndërsa së bashku me Veliajn në një moment nuk nguruan që të shtynin fëmijët në lisharëse. 
 

Kategori të tjera