Vëlla e motër , bashkë për pasionin e të punuarit me Pe dhe Gozhdë

14 Janar 2019, 07:55

Emisioni Rreze Dielli i Report TV në studion e Imarionit dhe Ariolës, dy talente që krijojnë vepra arti me Pe dhe Gozhdë

Programe të tjera

Shiko të gjitha