Vendet me energjinë më të mirë në Shqipëri

17 Shtator, 11:51

Në një intervistë në ‘’ Rreze Dielli’’ ishte i ftuar eksperti i okultit Altin Bogdani i cili shpjegoi dukuritë okulte që lidhen me tiparet e fytyrës dhe trupit që tregojnë nivelin e inteligjencës për çdo njeri.

Një ndër pyetjet që iu drejtua nga ndjekësit e emisionit ishte se cilat janë vendet me energjinë më të mirë në Shqipëri, për të cilën ai u përgjigj se më i miri është Mali I Tomorrit, por ka edhe vende të tjera si Selca në të cilën ndodhen 7 metalet e shenjta dhe është vendi më I cuditshëm në tokë, sepse ndodhen të gjitha llojet e metaleve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha