Verë në janar! Vlonjatët e nisin 2023 duke bërë plazh

2 Janar, 13:57

Nata e ndërrimit të viteve nuk ofroi panoramën karakteristike që jemi mësuar për festat e fundit, ku kryefjalë është petku i bardhë i dëborë dhe tymi i oxhaqeve në çdo shtëpi.

Kategori të tjera