Veri Jug - Një baxhio djathi në Bubullimë

6 Qershor, 17:23

Estref Kaja dhe zonja e tij, Lindita, tregojnë për aktivitetin e tyre në një baxhio të vogël, ku prodhohet djathë I bardhë dhe djathë kackavall, produkte bio nga qumështi I blegtorëve të fshatrave përreth Bubullimës. Baxhio, si biznes familjar për familjen Kaja.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha