“Vetëm po të ngjallet Enveri dhe…”, telefonuesi zbulon se kur do ketë zgjedhje të lira

14 Maj, 10:12

Sipas një zotërie që telefonoi në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv mëngjesin e sotëm zgjedhjet e lira nuk i garanton as qeveria kujdestare e asgje tjetër. Ai i tha gazetarit Andi Kapxhiu se zgjedhje të lira në vend mund të ketë vetëm në një rast:”Zgjedhje te lira dhe të ndershme ka vetëm sikur të ngjallen Ahmet Zogu e Enver Hoxha sepse ata vendosnin rregull. Duhet te ndryshoje sistemi por nese nuk e ndryshojnë nuk do vrasim veten” e mbyll ai komunikimin.

Kategori të tjera