Vëzhgim/ Çfarë ndodh brenda bareve? Më 1 tetor do të funksionojnë edhe ambjentet e mbyllura

28 Shtator, 20:26

Baret dhe restorantet nuk kanë nevojë të presin datën 1 tetor për të përdorur ambjentet e mbyllura, ashtu sic u vendos nga Komiteti Teknik i Ekspertëve, pasi u bë kohë që në kryeqytet qytetarët darkojnë apo konsumojnë pije në të tilla ambjente. Report TV bëri një vëzhgim në Tiranë për të parë nga afër situatën

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera