Videolajm/ Orteku i dëborës godet makinën e doktorit dhe infermierit të Kelmendit

8 Janar, 11:44

Doktori Ardjan Këlliçi dhe infermieri Zek Tataj, të qendrës shendetësore në Tamarë të Kelmendit, në Malesinë e Madhe, janë goditur nga një ortek në zonën e Selcës dhe automjeti i me të cilin ata udhëtonin ka përfunduar disa metra në humnerë.

Kategori të tjera