Shefi i zjarrfikësve Memaliaj shuan flakët me lopatë, shkrumbohet toka krah aksit Gjirokastër - Kakavijë

9 Korrik, 15:40

Në fshatin Grapsh dhe Lugar të Devollit vijon beteja me flakët. Në pamjet e mbërritura në redaksi duket që flakët kanë djegur dhe sipërfaqe të tëra me tokë që ndodheshin anës aksit nacional Gjirokastër – Kakavijë.

Në ndihmë për të shuar flakët ka shkuar dhe shefi I zjarrfikësve të Memaliajt, Shkëlqim Goxhaj, I cili ndërhyn për të shuar flakët me lopatë.

“Jemi duke ndihmuar bashkinë Dropull. Situata është pak e rënduar, por gjithsesi jemi duke punuar"  thotë shefi i zjarrfikësve të Memaliaj, Shkelqim Goxhaj