Vila e pushime luksoze, pedagoges s’i dalin llogaritë dhe pyet e habitur: Ku i gjejnë lekët?

6 Janar, 09:52
  • Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv telefonoi një zonjë që kishte punuar plot 41 vite pedagoge në Universitet. Ajo kishte kritika për punën e SPAK-ut dhe këshilloi prokurorët e kësaj strukture se me çfarë dosjesh duhet të merren. Më pas pedagogia bëri një llogari të pasurisë që ka vënë ajo me punë të ndershme në shtet dhe pasurisë që kanë politikanë e zyrtare të caktuar dhe pyeti e habitur: Ku i gjejnë lekët se unë kam vetëm një shtëpi dhomë e kuzhinë?

Programe të tjera

Shiko të gjitha